Call-center :
1 zi GRATIS   la 8 zile închiriate

pentru rezervările înregistrate în mai

Suna acum   Rezerva pe WhatsApp

* promotia nu este valabila pentru perioada de sezon ( intre 01.07 - 10.09 inclusiv si 15.12 - 01.01 inclusiv )

Termeni şi condiţii închirieri auto

Termeni de închiriere maşini

Automotive oferă servicii de închiriere mașini, din flota proprie de peste 350 autovehicule noi, din 16 mărci corespunzătoare tuturor claselor de mărime, cu respectarea următorilor termeni și condiții:

 • Clientul care închiriază mașina trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți la data încheierii contractului de rent a car (se va prezenta CI/buletin sau pașaport) precum și permis de conducere cu vechime de cel puțin 1 an. Autoturismele oferite de Automotive nu pot fi închiriate de soferi începători.
 • Permisul de conducere al persoanei care închiriază mașina trebuie să fie valabil pe teritoriul României (permise UE)
 • Responsabilitatea încălcării legilor de circulație revine în exclusivitate conducătorului auto care a încălcat cu sau fără bună știință norma respectivă, acesta suportând cuantumul amenzii și punctele de amenda corespunzatoare.
 • Ieșirea din țară cu autoturismele închiriate de la Automotive Rent a Car se poate face numai dupa acceptul companiei noastre, în scris.

Pentru confirmarea rezervării se poate solicita un avans de 50 euro, suma care se va scădea din valoarea totală a zilelor de închiriat. În cazul anularii rezervării sau neprezentării la preluarea maşinii, suma achitată ca avans nu se va restitui.


Plata garanţiei

Plata garanției se face în lei (la cursul BNR din ziua plății), EUR sau USD.

Restituirea garanției se va face exclusiv în moneda în care a fost achitată. Garanția va fi utilizată pentru penalizare, în cazuri de distrugeri intenționate constatate, la predarea mașinii închiriate, în interiorul sau exteriorul autoturismului, pierderi ale documentelor sau cheilor autoturismului, furt al părților autoturismului etc.

Garanția achitată la încheierea contractului de închiriere auto va fi returnată la recuperarea autoturismului în bună stare de funcționare și de caroserie, cu toate documentele, accesoriile și echipamentele cu care a fost predat clientului.

Acesta este obligat să restituie autoturismul la data și locația prevazută în contractul de închiriere.

Masina se va returna cu aceeasi cantitate de combustibil (mentionata in Fisa de Predare) pe care a avut-o la inceputul perioadei de inchiriere. In caz contrar, Clientul va plati diferenta dintre combustibilul existent la intoarcere si combustibilul existent la plecare, la tariful de 2 EUR/litru. Nu se acorda credit pentru combustibilul in plus fata de cantitatea existenta la plecare.

Clientul trebuie să folosească pentru alimentarea autoturismului numai combustibil achiziționat din stațiile de carburanți autorizate.


Accidente sau avarii

În caz de accident sau avarie din vina clientului (inclusiv situația în care autoturismul este găsit lovit în parcare) se va plăti suma de 500 Euro + TVA sau 20% din valoarea daunei în cazul în care c/val reparației este mai mare de 5000 euro, justificată prin deviz de reparație de la unitatea service a mărcii respective. În caz de avarie care se dovedește (prin raportul de la poliție) ca nu este din culpa clientului, se va plati suma de o sută euro plus TVA pentru deschiderea dosarului de dauna precum și contravaloarea zilelor de staționare pentru remediere (contravaloare zile staționare = nr zile staționare X chirie/zi) dar nu mai mult decât valoarea garanției. Sumele menționate se pot achita cash sau se pot reține cu cardul (prezent sau nu) care a fost folosit pentru achitarea inițiala a chiriei/garanției.

Compania noastra se obliga ca in cazul in care c/val remedierii avariilor provocate de client este mai mica decat valoarea garantiei retinute la returnarea masinii sa restituie diferenta, justificata prin deviz estimativ de la unitatea de service a marcii respective.

Ce include tariful de inchiriere auto?

 • controlul tehnic și întreținerea autoturismului (toate mașinile beneficiază de ITP și au vignete achitate la zi, clienții companiei noastre nefiind nevoiți să achite taxe conexe)
 • schimbarea și completarea uleiului regulat
 • asigurarea 100% contra accidentelor și furturilor prin intermediul polițelor full Casco.

Tariful de închiriere nu cuprinde:

 • combustibilul
 • taxele de trecere, de parcare sau amenzile pe timpul închirierii
 • daunele care nu fac obiectul asigurării (în genere daune legate de degradarea voită a autoturismului de către chiriaș)
 • taxa de livrare in afara orelor de program, in weekend si sarbatori legale (15 euro)

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Informații autoturism

Nicio mașină selectată

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Plătești cum dorești

Plătești în siguranţă direct la agentul nostru, la livrarea vehiculului închiriat, în numerar sau cu cardul de credit.

Livrăm rapid, în toată țara

Livrăm gratuit maşinile de închiriat în marile oraşe şi în principalele aeroporturi din România.

Disponibili la orice oră

Ai gratuit suport telefonic non-stop 24/7, la numărul unic (+40) 728.164.146.